Over Van der Voort

Contemporary Classic, gecreëerd met overgave. Dat is Van der Voort, onmiskenbaar. Sophie Van Orshoven en Steven Valgaeren vormen, samen met hun team van (interieur)architecten, elk concept tot een zorgvuldig en tastbaar geheel. Met volle overgave, beseffend dat hun vakmanschap een bijzonder spanningsveld teweeg brengt in elk hedendaags interieur. De unieke ontwerpen worden gecombineerd met bestaande meubelcollecties en inspirerende interieurstoffen. Gemixt met jarenlange ervaring maakt net dat van Van der Voort de perfecte partner om uw interieurdroom waar te maken.

Sophie Van Orshoven

“Van der Voort Interiors is voor mij de vervulling van een levensdroom. Nog vóór mijn studie aan Sint-Lukas in Gent was ik al gefascineerd door mooie dingen en subtiele sferen; nu kan ik ze zélf creëren. Uit een veelheid van elementen, stoffen, kleuren, materialen tracht ik steeds een ongedwongen en natuurlijk geheel samen te stellen. Want ware schoonheid schuilt in oprechtheid en waarachtigheid. De opdracht mag complex zijn, maar het resultaat moet authenticiteit en een zekere vorm van eenvoud uitstralen.”

Van der Voort Interiors Mol - Sophie Van Orshoven

Steven Valgaeren

“Sophie is de creatieve kracht die ons team van ontwerpers aanstuurt. Ik zie mezelf als haar klankbord en als de facilitator van haar ideeën. Ik begeleid de vertaling ervan naar het technische en de realisatie, en ik neem ook de zakelijke leiding waar. Maar uiteindelijk word ik gedreven door net dezelfde passie voor het sfeervolle en het mooie als Sophie. Dat heb ik meegenomen uit mijn voorgeschiedenis in de wereld van de film en de vormgeving.”

Van der Voort Interiors - Steven Valgaeren